
דג בקלה מטוגן
דג בקלה מטוגן עם רוטב אריסה פיקנטי, צרמלה, מנה שהיא פתרון נהדר לארוחה בצוהרי שישי או כחלק מקידוש הבוקר בשבתות הקיץ הארוכות.
מים לים / אוכל ומתכונים / מתכוני דגים
ברוכים הבאים למדור מתכוני הדגים שלנו, המוקדש כולו למנות דגים כשרות, טעימות ומגוונות! דגים הם חלק בלתי נפרד משולחן השבת היהודי, וגם אופציה נהדרת לארוחה מזינה וקלילה באמצע השבוע.
ריכזנו עבורכם מבחר מתכונים לכל מטרה: החל ממתכוני דגים חגיגיים ומפנקים שיפארו את שולחן השבת והחג (כמו חריימה מסורתי או סלמון בתנור), דרך מתכונים קלים ומהירים לימי חול עמוסים (קציצות דגים אהובות, דג מטוגן פשוט), ועד רעיונות לארוחות דגים משפחתיות שכולם אוהבים.
גללו, בחרו את המתכון שהכי מדבר אליכם – ובתיאבון!
דג בקלה מטוגן עם רוטב אריסה פיקנטי, צרמלה, מנה שהיא פתרון נהדר לארוחה בצוהרי שישי או כחלק מקידוש הבוקר בשבתות הקיץ הארוכות.
להכניס דגים לתפריט של הילדים יכול להיות אתגר לפעמים. המתכון הזה נולד מתוך ניסיון לגוון את מתכוני הדגים הקבועים וליצור מנה שתהיה גם טעימה, גם בריאה וגם תתקבל באהבה על ידי הקטנים (וגם הגדולים, כמובן!). הרוטב, עם בצל מטוגן, עגבניות, פלפלים ושום, אולי לא איטלקי אותנטי לפי הספר, אבל הוא בהחלט מזכיר ניחוחות ים-תיכוניים ויוצר מעטפת טעמים עדינה ונהדרת לפילה הדג הרך. מושלם לארוחת שישי קלה או לארוחת ערב מזינה באמצע השבוע.
סיר של ביצי דגים מהמטבח המרוקאי, מעדן שהולך יחד עם חלה או לחם בית וכתוספת למנת דגים. תוספת נהדרת בחגים או בשבתות.