טוב, זה התחיל בארוחת צהריים של יום שישי, אין יותר מדי זמן ולנו נמאס כבר מהצעקות: "אבל אני רעב…". היו שתי חבילות כנפיים במקרר והנינג'ה גריל כבר היה חם, אז 1 + 1 יוצא ארוחת כנפיים מהירה שכולנו עפנו עליה. אל דאגה, מאז הרעיון מככב כלן פעם שאין כוח להכין מנה בשרית מושקעת,
אז מה צריך כדי להכין חטיפי עוף בטעם שווארמה?
- 2 חבילות כנפי עוף מופשרות / טריות.
- בצל בינוני חתוך לפרוסות.
- שמן.
- 2 כפות תבלין שווארמה.
תוספות אפשריות:
- פטריות טריות פרוסות.
אופן ההכנה:
מנקים את הכנפיים.
- חותכים את הכנפיים לשתיים ומפרידים.
- מוסיפים לכנפיים את הבצל ומטבלים בכמות נדיבה של תבלין שווארמה. במידה ואין לכם, אפשר לערבב יחד אבקת קארי, כורכום ומעט כמון.
- מוסיפים מעט שמן ומערבבים טוב טוב. מוודאים שהכנפיים מקבלות תיבלון מכל הצדדים.
- מחממים את הנינג'ה לתוכנית גריל בחום הכי נמוך (אפשר גם הטיגון אויר על 180 מעלות).
- שופכים את הכנפיים לנינג'ה בערך ל- 10 דקות. לאחר מכן להעלות את החום לחום גריל כמעט הכי גבוהה, ולחכות להשחמה של הכנפיים. תוך כדי הבישול אפש להוסיף מלח, פלפל ותבלין שווארמה – אם חסר.
- במידה ואין לכם נינג'ה (?) אפשר לעשות את הכנפיים בתנור, ולהכניס לחום גבוהה.
אפשר להגיש עם צ'יפס, או מגוון רטבים לטבילה, וזהו, בתאבון!